Om het onderwijsaanbod toegankelijker, flexibeler en boeiender te maken, streven veel scholen naar een verbeterde leerervaring met behulp van een elektronische leeromgeving. Maar ondanks de vele voordelen van een ELO, lopen scholen tegen verschillende uitdagingen aan. Zo vergt het ontwikkelen van een ELO aanzienlijk veel tijd en is er binnen het onderwijs vaak een gebrek aan technische kennis. Voor scholen vormt dit een extra last en een bron van frustratie voor het al drukke personeel.
Bij Modus bieden we elektronische leeromgevingen die nauwkeurig zijn afgestemd op jouw eisen en wensen. Dit is wat je van ons mag verwachten:
We leveren op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke elektronische leeromgevingen
We beschikken over een team van ervaren professionals die jou ontzorgen met de technische kant van een elektronische leeromgeving.
Door ons ‘think big, start small’ principe kunnen we relatief snel een elektronische leeromgeving ontwikkelen en later opschalen en doorontwikkelen.
We hebben ervaring met het ontwikkelen van elektronische leeromgevingen voor grote en kleine organisaties.
Door interactieve elementen toe te voegen, stimuleer je de betrokkenheid van studenten in het online platform. Daarnaast is het mogelijk om onderlinge interactie tussen deelnemers te motiveren, bijvoorbeeld door middel van samenwerkopdrachten.
Docenten krijgen realtime inzicht in de resultaten van leerlingen. Door middel van rapportages en analyses kun je precies zien hoe studenten presteren, waar sterke punten liggen en waar extra aandacht nodig is. Dit biedt je de mogelijkheid om het onderwijs
Een elektronische leeromgeving (ELO) biedt deelnemers de flexibiliteit om in hun eigen tijd en tempo met het lesmateriaal te werken, ongeacht hun locatie. Als docent kun je eenvoudig deelnemers toewijzen aan specifieke leerprogramma’s en verschillende leer
Docenten kunnen eenvoudig cursusmaterialen beheren, opdrachten toewijzen, voortgang bijhouden, eventuele fouten verbeteren en feedback geven aan studenten via het platform. Dit vereenvoudigt het administratieve proces en bespaart tijd.
Studenten kunnen zelfstandig leren en hun eigen leertraject beheren. Dit bevordert zelfsturend leren en ontwikkelt belangrijke vaardigheden zoals time management en verantwoordelijkheid.
Een elektronische leeromgeving (ELO) biedt deelnemers de flexibiliteit om in hun eigen tijd en tempo met het lesmateriaal te werken, ongeacht hun locatie. Als docent kun je eenvoudig deelnemers toewijzen aan specifieke leerprogramma’s en verschillende leer
Modus staat voor je klaar om je te helpen met al je digitale vraagstukken.